Μετακινείσαι
με τα μέσα Mαζικής 
Mεταφοράς;

Κάνε Money Back, στo δίκτυο οπτικών easy to see, και πλήρωσε με  τα χρησιμοποιημένα σου εισιτήρια!

Τι είναι το Moneyback;

Το Money Back είναι ένα διεθνές σύστημα εναλλακτικής πληρωμής το οποίο μετατρέπει τα ακυρωμένα (χρησιμοποιημένα) εισιτήρια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, (Λεωφορείων, Μετρό, Τραμ, Τρόλεϊ, Προαστιακού, Ηλεκτρικού, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, Αεροπλάνου, Πλοίου) σε εναλλακτικό νόμισμα.   Είστε κάτοχος εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς; Τότε έχετε χρήματα… και μπορείτε να πληρώνετε μέρος του λογαριασμού των αγορών σας με αυτά!!

Πληρώστε Εναλλακτικά, με Money Back ticket coins,
σε όλα τα Ez2c πανελλαδικά!

Τα Ez2c είναι το μοναδικό αδειοδοτημένο δίκτυο στην κατηγορία οπτικών καταστημάτων που αποδέχεται το εναλλακτικό νόμισμα Money Back ticket coin. Κάντε τις αγορές σας τώρα παντού στην Ελλάδα και Πληρώστε με Εισιτήρια!

Tο ποσοστό πληρωμής σε εισιτήρια, υπολογίζεται
ανάλογα με το είδος της αγοράς σας. 

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
& ΥΓΡΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ
ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ
& ΗΛΙΟΥ
ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Παράδειγμα: Αγοράζετε πολυεστιακά γυαλιά αξίας 150€ με βάσει την αντίστοιχη ποσοστώση πληρωμής MoneyBack, που είναι 30%, δικαιούστε να πληρώσετε  το 30% της αξίας των 150€ σε αξία εισιτηρίων. Δηλαδή θα πληρώσετε τελικά 105€ σε χρήματα + 45€ με εισιτήρια!

Tο ποσοστό πληρωμής σε εισιτήρια, υπολογίζεται
ανάλογα με το είδος της αγοράς σας. 

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
& ΥΓΡΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ
ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ
& ΗΛΙΟΥ
ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Παράδειγμα: Αγοράζετε πολυεστιακά γυαλιά αξίας 150€
με βάσει την αντίστοιχη ποσοστώση πληρωμής MoneyBack, που είναι 30%, δικαιούστε να πληρώσετε  το 30% της αξίας των 150€ σε αξία εισιτηρίων. Δηλαδή θα πληρώσετε τελικά 105€ σε χρήματα + 45€ με εισιτήρια!

Έλα με το εισιτήριο σου στα Ez2c. Ισχύει!!